Sandwich letters

offerte_aanvragen

Gevelletters uit aluminium sandwich

Sandwich letters zijn letters, logo’s of cijfers die worden gefreesd uit aluminium sandwich materiaal.

Dit soort materiaal staat ook wel bekend onder de naam Dibond. Een dunne laag aluminium aan de voor- en achterzijde met een kern van zwart (soms grijs) van zwart kunststof.

Dibond of aluminium sandwich materiaal is een 2, 3 of 4 mm dik materiaal waaruit  prima letters van gefreesd kunnen worden.

Sandwich letters zijn voor zowel binnen- als buiten toepassing geschikt. Het materiaal is vochtbestendig, vormvast en duurzaam, zodat een lange levensduur is gegarandeerd.

Uitstraling sandwich lettersBounz

Het materiaal is standaard in vele kleuren leverbaar, waaronder geborsteld aluminium, goud of gespiegeld zilver of goud. Let wel op dat de zwarte kern van het materiaal altijd aan de zijkanten van de letters zichtbaar is. In de meeste gevallen geeft dit juist een mooi contract aan de letters.

Montage van sandwich letters gebeurt meestal met afstandshouders, zodat de letters een “blinde”montage krijgen en iets van de gevel af zweven.

Heeft u vragen? Heeft u advies nodig bij uw keuze? belt u ons dan direct op nummer 035 2031305.

pinterest-logo  Kijk voor meer foto’s ook eens op onze pinterest pagina

Wilt u een offerte aanvragen voor freesletters? Klik dan hier om naar het aanvraagformulier te gaan en noteer in de opmerkingen welk materiaal u wenst.

sandwich1 sandwich2 sandwich3 sandwich4