Houten letters

Houten gevellettersofferte_aanvragen

Onze houten letters zijn letters, logo’s of cijfers gefreesd uit mdf of multiplex en zijn er zowel in binnen- als buitenkwaliteit.

MDF letters

Outdoor MDF is een duurzaam composiet gemaakt van hout deeltjes die bij elkaar  worden gehouden door weerbestendig lijm, die bestand is tegen wisselende temperaturen. Het MFD materiaal is uitstekend geschikt voor indoor letters en ambachtelijke letters. De gladheid van het materiaal is zeer geschikt voor het aflakken van de letters in alle kleuren.

MultiplexOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wij frezen onze standaard indoor houten letters  van Baltic Birch multiplex, één van de sterkste hout materialen beschikbaar. Het beschikt over een beter oppervlak om te spuiten dan standaard multiplex en heeft een mooie vleug. Outdoor MDO (Medium Density Overlay) is een MDF special voor outdoor belettering. De lijm tussen de houtlagen is ontworpen om vocht en een warme / koude omgeving te weerstaan​​.

Afwerkingen

We kunnen een afgeronde of afgeschuinde rand toe te voegen aan de houten letters voor extra dimensie en stijl. Af wat dacht u van de unieke prismatische letters met een klassiek 3D effect.

Houten letters kunnen in vele kleuren worden afgelakt, waaronder goud, brons en koper.

Op maat gemaakte logo’s en lettertypen zijn ook mogelijk. De letters worden geleverd met draadeinden en montagemal.

pinterest-logo  Kijk voor meer foto’s ook eens op onze pinterest pagina

Wilt u een offerte aanvragen voor freesletters? Klik dan hier om naar het aanvraagformulier te gaan en noteer in de opmerkingen welk materiaal u wenst.

houtenletters1houtenletters4 houtenletters5

houtenletters2